top of page

פוד על הדופק

המדריך המלא לחלבונים (חלק ב')

apple podcast
Spotify
Youtube

בהובלת מכון סילבן אדמס למדעי הספורט:
יאיר להב, פיזיולוג של המאמץ, דיאטן קליני, מרצה בחוג לפיזיולוגיה של המאמץ, הפקולטה לרפואה אוניברסיטת ת״א
מירי נבו, M.Sc בפיזיולוגיה של המאמץ, הפקולטה לרפואה אוני' ת"א ושדרנית בערוץ הספורט

בפרק הפעם, שהוא חלק שני מתוך שני פרקים, נמשיך להעמיק בנושא החלבונים.
אחרי שבפרק הראשון ב״פוד על הדופק״ דיברנו על מהו חלבון, מהי חשיבותו בגופנו, ואילו סוגי חלבון קיימים - הפעם נקשור את החלבון לפעילות גופנית. איך משפיעים סוגי אימונים שונים על החלבון וספיגתו בגופנו, התזמון הנכון לאכילת חלבון כדי להפיק מהאכילה שלו את המקסימום לטובת מסת שריר, הלאוצין ומשמעותו בצריכת חלבון, השפעת הגיל על סינטזת חלבון.

לינק למחקר:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23459753/

אינסטגרם מכון סילבן אדמס למדעי הספורט:
https://360tau.com/Sylvan_Adams_Instagram

אתר מכון סילבן אדמס למדעי הספורט:
https://sylvanadamsports-tau.org.il/

ערוץ בספוטיפיי ואפל פודקסט:
https://360tau.com/Sport_Spotify
https://360tau.com/Sport_ApplePodcast

פרקים מומלצים

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו

TAU Logo Neg (1).png
  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Youtube
PNG-360-ALL-WHITE.png
acum logo2_edited.png
bottom of page