top of page

פוד על הדופק

המדריך המלא לחלבונים (חלק א')

apple podcast
Spotify
Youtube

יאיר להב, פיזיולוג של המאמץ, דיאטן קליני, מרצה בחוג לפיזיולוגיה של המאמץ, הפקולטה לרפואה אוניברסיטת ת״א
מירי נבו, M.Sc בפיזיולוגיה של המאמץ, הפקולטה לרפואה אוני' ת"א ושדרנית בערוץ הספורט

הכל על חלבונים - פרק ראשון מתוך שני פרקים.
בתקופה האחרונה החלבון עולה בכל שיח העוסק בתזונה בריאה, ״במוצר שלנו יש המון חלבון״ אומרות לנו חברות מזון שמנסות לשכנע אותנו לאכול דווקא את המוצר שלהם.
ב״פוד על הדופק״ הפעם ננסה להבין האם כצעקת? האם אנחנו צריכים לייחס לו חשיבות גדולה יותר מאשר לאבני הבניין האחרות של הגוף כמו פחמימות ושומנים? מה זה בכלל חלבון, אילו סוגי חלבון קיימים? ומהי משמעותו? וכמובן כמה באמת צריכים כל אחד או אחת מאיתנו לצרוך. וזה רק על קצה המזלג… או החלבון

לינק למחקר:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23459753/

ערוץ בספוטיפיי ואפל פודקסט:
https://360tau.com/Sport_Spotify
https://360tau.com/Sport_ApplePodcast

אינסטגרם מכון סילבן אדמס למדעי הספורט:
https://360tau.com/Sylvan_Adams_Instagram

אתר מכון סילבן אדמס למדעי הספורט:
https://sylvanadamsports-tau.org.il/

פרקים מומלצים

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו

TAU Logo Neg (1).png
  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Youtube
PNG-360-ALL-WHITE.png
acum logo2_edited.png
bottom of page