top of page
חזרה לפרקים
מדעי הרפואה
בשר אדום, סוכר וסרטן
ד"ר ורד פדלר קרוואני, הפקולטה לרפואה
ד"ר ורד פדלר-קרוואני עושה לנו סדר, איזה מולקולות מתוקות יש בבשר אדום ומה הקשר שלהן למחלת הסרטן? למה גברים בסיכון גבוה יותר מנשים ואיפה רמת הסוכר הזר גבוהה יותר בסטייקים או בגבינות עזים? אז לסיכום האם להפסיק לאכול בשר? – ממש לא. כמו סוכריות גומי, לאכול בכיף אבל לשמור על המינון.
Dr. Vered Padler-Karavani
האזינו לפודקאסט תל אביב 360 של אוניברסיטת תל אביב בהנחיית מיכאל מירו
האזינו בפלטפורמות
האהובות עליכם:
bottom of page