top of page

חזרה לפרקים

מדעי הרפואה

בשר אדום, סוכר וסרטן

podcast

ד"ר ורד פדלר קרוואני, הפקולטה לרפואה


ד"ר ורד פדלר-קרוואני עושה לנו סדר, איזה מולקולות מתוקות יש בבשר אדום ומה הקשר שלהן למחלת הסרטן? למה גברים בסיכון גבוה יותר מנשים ואיפה רמת הסוכר הזר גבוהה יותר בסטייקים או בגבינות עזים? אז לסיכום האם להפסיק לאכול בשר? – ממש לא. כמו סוכריות גומי, לאכול בכיף אבל לשמור על המינון.
Dr. Vered Padler-Karavani
האזינו לפודקאסט תל אביב 360 של אוניברסיטת תל אביב בהנחיית מיכאל מירו

Google podcast
Youtube
apple podcast
Spotify

האזינו בפלטפורמות

האהובות עליכם:

bottom of page