top of page

מדעי הרפואה

בשר אדום,סוכר וסרטן

apple podcast
Spotify
Youtube

ד"ר ורד פדלר קרוואני, הפקולטה לרפואה


ד"ר ורד פדלר-קרוואני עושה לנו סדר, איזה מולקולות מתוקות יש בבשר אדום ומה הקשר שלהן למחלת הסרטן? למה גברים בסיכון גבוה יותר מנשים ואיפה רמת הסוכר הזר גבוהה יותר בסטייקים או בגבינות עזים? אז לסיכום האם להפסיק לאכול בשר? – ממש לא. כמו סוכריות גומי, לאכול בכיף אבל לשמור על המינון.
Dr. Vered Padler-Karavani
האזינו לפודקאסט תל אביב 360 של אוניברסיטת תל אביב בהנחיית מיכאל מירו

רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לניוזלטר שלנו

TAU Logo Neg (1).png
  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Youtube
PNG-360-ALL-WHITE.png
acum logo2_edited.png
bottom of page